Blogger Template by Blogcrowds

Rugaciunea de miercuri


Ma alatur initiativei Nicoletei - de a ne ruga, macar intr-o zi a saptamanii pentru cei cunoscuti si necunoscuti care au nevoie de ajutor.
Asadar, va propun sa ridicam impreuna un gand de rugaciune pentru:

- parintele Teofil Paraian, care - cum am scris pe cbox - nu a mai putut sustine Conferinta programata pentru marti - 25 noiembrie (la Bucuresti), din cauza ca s-a imbolnavit. Sa ne rugam pentru sanatatea sfintiei sale.

- parintii fetelor de clasa a 4-a din Romania, care de doua zile sunt pusi in fata unei noi alegeri despre care putini au suficiente informatii: sa isi vaccineze copiii impotriva cancerului de col uterin. Domnul le lumineze mintea sa ia decizia potrivita, si Maica Domnului le pazeasca de orice rau pe fetitele care au fost deja sau vor fi vaccinate.

Va invit sa completati lista.

1 comentarii:

Sa ridicam cu totii mainile spre cer pentru indurare de la Dumnezeu pentru Anca Parghel.Pentru insanatosire si biruinta in lupta cu boala necrutatoare . Rugati-va pentru ea caci mai sunt prea putini oameni valorosi pe acest pamant si sa cerem mila lui Dumnezeu pentru a nu-i pierde.
Doamne Iisuse Hristoasae si Preasfanta Fecioara Marie fiti alaturi de ea si ajutati-o sa revina sanatoasa acasa si in sanul familiei sale. Pentru rugaciunile tuturor sfintilor tai Doamne Iisuse Hristoase iarta, lasa pacatele roabei tale Anca si daruieste-i sanatate ca sa poata face in fiecare zi voia ta si sa te laude pe tine Doctorul tuturor iar noi in toate zilele vietii noastre sa te slavim. Amin !

2 decembrie 2008 la 23:10  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire