Blogger Template by Blogcrowds

Ruga de miercuri


Ma alatur din nou initiativei Nicoletei - de a ne ruga, macar intr-o zi a saptamanii, pentru cei cunoscuti si necunoscuti care au nevoie de ajutor. Asadar, saptamana asta, va propun sa ridicam impreuna un gand de rugaciune pentru:

- Sergiu, un tanar din Bacau care vrea sa se sinucida in 14 februarie. A trimis un mesaj aici, adica pe site-ul Maicii Siluana, in care isi anunta "a doua si ultima tentativa de sinucidere". Sa nu ii fie asa. Domnul sa ii incalzeasca si mangaie inima ranita.

- Luca, un tanar care a suferit recent o operatie pe inima

- Cosmin, un alt tanar care a primit zilele astea vestea mortii tatalui lui, care nu e crestin practicant si care deocamdata nu stie cum sa traiasca acesta experienta, decat prin negare...

3 comentarii:

Draga Ioana,roaga-l pe Cosmin sa arunce un ochi la blogul Marilenei, aici http://durerea-unei-pierderi.blogspot.com/

11 februarie 2009 la 14:06  

Multumesc mult, Dana draga. Poate si lui si altora le va fi de folos pagina asta...
Ne dea Domnul tuturor puterea de a le trai pe toate - si bucurii si dureri!

15 februarie 2009 la 13:04  

Doamne fereste! Ce nenorociri se mai intampla...Am citit ambele mesaje si nu pot spune decat: mare este puterea lui Dumnezeu si mult poate rugaciunea facuta cu dragoste de semeni! Sa ne dea Domnul putere tuturor, ca sa putem face fata oricarei ispite! Mi se pare ingrozitor cat de multi oameni nefericiti sunt in societatea actuala...asta este consecinta faptului ca L-am dat afara pe Dumnezeu din lume si din vietile noastre! Sa ne apere Maica Domnului de orice necaz!

16 februarie 2009 la 02:45  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire