Blogger Template by Blogcrowds

SOS molii!!!!

Dragelor, am nevoie de ajutor: am zarit prin casa asta in care m-am mutat de curand molii:((
Si nu cred ca o sa convietuim in pace, deci ajutati-ma sa le starpesc. Nu pot sa dau cu spray toata ziua ca o sa mor eu inaintea lor.. S-a mai izbit cineva de zburatoarele astea, aveti vreo metoda minune?

8 comentarii:

eu am folosit clasica naftalina, desi mi-a mutat nasul

1 februarie 2009 la 23:19  

Am patit-o si eu! Trebuie sa identifici sursa, apoi am pus levantica, foi de nuc si am dat cu spray-ul "Molimor" !
NUMAI BINE!

2 februarie 2009 la 03:38  

si eu am patit demult, prin '94 cand am mostenit apartamentul de la bunica ,cu mobila cu tot,iar ce am folosit au fost portocale in care am infipt cuisoare si le-am pus pe peste tot ,prin sifoniere. La mine a dat rezultate. Succes!

2 februarie 2009 la 04:32  

nu cuie ...condimentul cuisorare...aromatul,ca sa se inteleaga bine

2 februarie 2009 la 04:34  

In primul rand bine ai revenit+net! In al doile rand Felicitari matusiiicooo! Sa va traiasca sa fie sanatoasa si binecuvantata! In al treile rand, pt molii inlatura sursa, ca ele se inmultesc mai repede decat te sufoci tu de la spray. Si vorba'ceea oamenii intotdeauna "au molii!" ... niciodata nu "au molie
". Ok, apoi exista o substanta ff tare care elimina orice gandac sau zburatoare de'asta, se cheama Regent si o poti gasi in farmaciile veterinare, cu ea am scapat eu de gandacii de bucatarie, care ma exasperasera. Supravietuisera la orice pana atunci. Si f important, nu are miros. Eu dau odata pe luna sa tin gandacii la distanta. Sigur te va scapa de molii. Un flacon costa 3lei, se dizolva in multa apa si te tineee...
Te pup!

3 februarie 2009 la 08:32  

Dragelor, mutumesc mult de sfaturi. O sa incep a le pune in aplicare.

Am incercat pana acum cu ceva produse/pastilute anti-molii primite din Italia. Au efect de naftalina, dar miros f placut (a levantica, parca)

Cu sursa, Gingasica draga, nu am reusit sa identific sursa. Nu e in dulapuri... tind sa cred ca din baie de undeva vin

Ana, m-am amuzat teribil la a doua precizare:)) Imi si imaginam cum as fi putut bate cuie in portoclae (si eventual suruburi, ca sa fie mai eficient:)))) O sa incerc sa pun cateva ca suna fain, o sa parfumeze macar daca nu chiar starpesc zburatoarele. Multam de idee!

Ioanna, bine ca mi-ai adus aminte cum se numeste solutia. Clar o caut si o torn si pe sus si pe jos;)

Va imbratisez, multumesc de ajutor inca o data!

3 februarie 2009 la 12:21  

Ioana,ai sa razi,dar eu sunt asa de imprastiata incat eram in stare sa pun cuie din alea din fier daca eu citeam sfatul,de aia am precizat,trebuia sa ma gandesc ca tu nu esti aiurita ca mine,iarta-ma,sper ca nu te ai suparat pt precizare. SI,da, mama zice ca e bun si regentul dat cu apa si inmoi o maturica in solutie si dai si pe jos pe podea daca ecazul si se pare ca mai e bun,inclusiv pt gandaci,dar nu e cazul la tine ...de acid boric,il iei din farmacie,dar sa nu spui pt ce ti trebuie ca nu ti se da; cred ca asta se ia asa pt ochi...in fine nus tiu prea multe de el; pupici si succes!

3 februarie 2009 la 15:17  

Cum sa ma supar, Ana draga? Eu chiar m-am amuzat - poate mai ales descoperind ca mai exista fiinte cu picioarele pe pamant si capul in nori, asa cum si eu mi-s;) Deocamdata am plasat prin locuri strategice pliculete si pastilute anti-molii cu miros de lavanda. Dar o sa iau cu prima ocazie regent. Si sper sa scap de inaripatele astea ca nu le agreez deloc, desi in dulapuri vad ca nu sunt.. da zboara cate una prin casa cand ti-e lumea mai draga!

4 februarie 2009 la 11:34  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire