Blogger Template by Blogcrowds

Sergiu

Scriam aici - la Ruga de miercurea trecuta - despre Sergiu, un tanar din Bacau care voia sa se sinucida in 14 februarie. A trimis un mesaj aici, adica pe site-ul Maicii Siluana, in care isi anunta "a doua si ultima tentativa de sinucidere". In ziua in care ar fi urmat sa puna gandul in practica a trimis un nou mesaj, pe acelasi site de consiliere al Maicii. Il postez, spre slava Domnului si spre intelegerea puterii impreuna-rugaciunii:

Sarut mana, Maica Siluana!

Sunt baiatul care ar fi trebuit sa faca acel gest astazi 14 februarie 2009, dar nu stiu cum, sincer nu pot sa imi explic, am inceput sa am o teama deoarece la prima tentativa nu am avut frica deloc, insa acum am asa o stare de frica, uneori simt cum mi se molesesc picioarele; nu am m-ai patit asa ceva pana acum. Poate este cumva din cauza ca atat de multi oameni s-au rugat pentru mine. Sincer nu imi pot explica, este prima data cand patesc asa ceva, acum cand scriu aceste versuri plang un pic. Nu stiu de ce dar plang de simt si lacrimile ce gust au. Am zis: Doamne daca acesta este semnalul de a nu face gestul promit ca nu te voi m-ai dezamagi si iti voi multumi.

Vreau sa multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine. Simt asa o usurare in suflet ca si cum m-as fi nascut acum pentru prima data, nu stiu de ce.

Sergiu

2 comentarii:

Super tare! Slava Cerului! :)

15 februarie 2009 la 22:18  

Slava Domnului nostru Cel minunat!

16 februarie 2009 la 23:33  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire