Blogger Template by Blogcrowds

Un uluitor apel (la avort)

Cuplurile care fac mai mult de doi copii sunt 'iresponsabile', deoarece creeaza o povara de nesuportat pentru mediul inconjurator -- sustine consilierul britanic pentru probleme de mediu.

E o informatie care mi-a strapezit ochii in asta cu pace (pana acum) duminica (si pe care am gasit-o la Hotnews, preluata din timesonline.com). Cititi, dara, si luati aminte:

"Jonathon Porritt, care conduce comisia guvernamentala pentru dezvoltare sustenabila, sustine ca limitarea cresterii populatiei prin metode contraceptive si legalizarea avortului ar trebui sa se afle in centrul politicilor mondiale de lupta impotriva incalzirii globale.
El afirma ca liderii politici si activistii pentru mediu ar trebui sa renunte la ascunderea adevaratei probleme: incalzirea globala este cauzata de expansiunea continua a populatiei. Un raport al comisiei, care va fi publicat luna viitoare, afirma ca guvernele trebuie sa promoveze politici de reducere a populatiei printr-o mai buna planificare familiala.
"Cred ca vom alege o pozitie prin care sa le spunem oamenilor ca a avea mai mult de doi copii este iresponsabil".
Optimum Population Trust, un grup condus de Porritt, afirma ca doxidul de carbon produs de fiecare copil nascut in Marea Britanie, de-a lungul vietii, este echivalentul cantitatii absorbite de de doi acri si jumatate de padure de stejari batrani."

Deci nu trebuie sa renuntam la nimic din cele care ne intoxica si au intoxicat pana la sufocare pamantul asta. Ci doar, pentru inceput, sa renuntam la copii. Va veni, poate, si vremea cand ni se va sugera sa impuscam batranii?!

5 comentarii:

eu zic sa se sinucida ei, ar fi mai sincer :). Stiam de chestia asta, nu e noua, am citit in "Razboiul contra populatiei"

1 februarie 2009 la 10:55  

Ehe...ideea e veche, dar acum au inceput sa o afiseze pe toate gardurile. Protectia mediului a devenit un pretext pentru politicile lor de control demografic. Si asta cu bioxidul de carbon (Doamne, ce prostie! In realitate impactul emisiilor asupra schimbarilor climatice e nesemnificativ) e doar una dintre cheile controlului demografic. Recomand filmul Iarna Demografica, disponibil integral pe blogul lui Laurentiu Dumitru. Doamne apara-ne!

1 februarie 2009 la 11:24  

:| :|:|:| Speechless! :|

1 februarie 2009 la 11:35  

Sunt atatia si atatia si atatia factori care distrug mediul - cum s-a putut cineva gandi ca legalizarea avorturilor este o solutie, nu pricep, nu as fi avut atata... "imaginatie"!

19 februarie 2009 la 00:30  

Draga Sideris, asa e. E vorba de politica dincolo de aceasta aparenta.. "imaginatie".
Daca nu cumva l ai vazut, uite un link catre un filmulet interesant: Iarna demografica http://www.youtube.com/watch?v=iPzsAl5IjvE

19 februarie 2009 la 13:19  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire