Blogger Template by Blogcrowds

Serile filocalice...


Astazi incep "Serile filocalice" organizate de ASCOR.
Prima conferinta va fi sustinuta de Patriarhul Daniel in Aula Patriarhala, de la ora 18.00. Tema: "Biserica - locul de intalnire al omului cu Dumnezeu".
E o conferinta organizata "pe genunchi", dupa cum ne-a zis cu durere Parintele Vasile de la Rusa, cu telefoane date "de pe strada si din Gara de Nord" pentru ca ascoristii nu au inca un nou sediu, dupa ce au fost evacuati din vechiul...
In plus, se pare ca nu se mai prea bucura de sprijin la nivel inalt. Si totusi, dupa "rugaciuni si rugaminti" intai-statatorul BOR a acceptat sa sustina aceasta prima conferinta, de a carei organizare si succes la public se pare ca depinde sprijinul pentru celelalte "seri filocalice".
Asadar, la indemnul si rugamintea Parintelui nostru Vasile (pentru ca e bine sa fim cat mai multi), ma voi duce la aceasta conferinta.
Programul Serilor Filocalice e inca in "durerile facerii", deci o rugaciune pentru cei care le organizeaza nu prisoseste niciodata:)


2 comentarii:

Ioana draga, noi, cei care nu putem participa la aceste bucurii duhovnicesti, asteptam, daca se poate, ganduri si cuvinte de folos din cadrul acestor seri duhovnicesti!
Domnul sa ii intareasca pe organizatori si sa lucreze El asa cum stie atat de bine!

16 noiembrie 2008 la 10:14  

Ioana, te rog sa-mi spui si mie cand e urmatoarea, poate mergem impreuna

16 noiembrie 2008 la 21:58  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire